marți, 2 februarie 2010

Cateva exercitii speciale:

1. Mergi pe varful degetelor, apoi pe calcaie, apoi pe partea interioara a labelor picioarelor si in cele din urma pe cea exterioara. Repeta acest exercitiu de 5 ori consecutiv.

2. Alearga, mergi pe bicicleta, plimba-te!

3. Misca degetele de la picioare si roteste din glezna fiecare picior, in sensul acelor de ceasornic. Acest exercitiu ajuta la relaxarea picioarelor dupa ce ai stat vreme indelungata nemiscata;

4. Ridica obiecte de joc cu ajutorul degetelor de la picioare.

Daca nici unul dintre aceste posibile remedii nu functioneaza, incearca acupunctura. Cu siguranta vei scapa de sindromul Reynaud. 
Tot pe cale naturista o schema detaliata de tratament natural pentru simtomatologia de PICIOARE RECI

Picioarele reci sunt un simptom prezent in cazul afectarii circulatiei arteriale la nivelul membrelor inferioare. Pentru tratarea sa optima recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, faciliteaza circulatia la nivel arterial)- C 1000 Delayed Release (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, are rol trofic al capilarelor arteriale, mentinand o circulatie normala la nivelul membrelor inferioare).
- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Circulatie, Obezitate, Meridian, Tinerete.
- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu