luni, 1 februarie 2010

Generalitati - sindromul mâinilor şi picioarelor reci

Sindromul mainilor si picioarelor reci este o afectiune care are mai multe cauze posibile, care se pot diagnostica in cadrul Centrului medical MEDREFLEX LINE cu ajutorul aparaturii ultramoderne din dotare . De asemenea Centrul medical MEDREFLEX LINE s-a specializat in tratarea acestui sindrom al mainilor si picioarelor reci prin sedinte complexe de recuperare medicala a caror componenta se stabileste si poate sa va fie explicata in urma informatiilor foarte valoroase pe care le aduce Termografia si Ultrasonografia, aceasta deoarece tratamentul este individualizat in functie de fiecare situatie in parte ( cauza acestei afectiuni, vechimea ei, profilul psihologic al fiecarei persoane, alte boli asociate, etc )

Sindromul mainilor si picioarelor reci afecteaza atat barbatii cat si femeile si se intalneste la toate varstele . Are si un caracter genetic, copiii avand toate sansele sa-i mosteneasca pe parintii care au asemenea probleme.

Din simpla enumerare a cauzelor care duc la sindromul mainilor si picioarelor reci se poate vedea ca aceasta problema este foarte complexa si deci nu poate fi tratata intr-un singur articol. Numai pe aceasta tema a mainilor si picioarelor reci se poate scrie un adevarat tratat de medicina. Pe langa informatiile generale pe care vi le oferim in acest articol, pentru mai multe amanunte despre principalele cauze care duc la ceea ce numim maini si picioare reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu